ARCHIVE

Horsemanship O' Level School Holiday Package

12th - 15th December 2016

Malaysian Open Polo Tournament

10th - 23rd October 2016

Please reload

Lima Anggota Penguatkuasa PPj Tamat Latihan Unit Berkuda

November 03, 2016

Penguatkuasa Unit Berkuda, Bahagian Penguatkuasa Perbadanan Putrajaya (PPj) menerima lima lagi anggota baru yang berjaya menamatkan latihan mereka di Unit Berkuda PPj, baru-baru ini.

Juara bertahan tetap unggul

October 22, 2016

Pasukan Putra Polo Club dinobatkan sebagai johan apabila berjaya mengalahkan wakil Singapura, Head Hunters dengan 7-5 pada perlawanan akhir Kejohanan Polo Terbuka Malaysia 2016 di Taman Equestrian Presint 5, di sini, hari ini.

Pasukan polo negara berlatih di Argentina: Khairy

October 14, 2016

Argentina adalah venue latihan terbaik buat pasukan polo negara untuk mempertingkatkan taktikal permainan sebelum beraksi di Sukan SEA Kuala Lumpur tahun depan.

Jogo Polo lepas halangan pertama Terbuka Malaysia

October 12, 2016

Kejohanan Polo Terbuka Malaysia 2016 yang berlangsung di Pusat Ekuestrian Putrajaya petang semalam mencuri tumpuan peminat sukan polo apabila ia turut disertai Menteri Belia dan sukan Khairy Jamaluddin Abu Bakar.

Khairy jadi tumpuan Polo Terbuka Malaysia

October 12, 2016

Kejohanan Polo Terbuka Malaysia di Putrajaya Ekuestrian Park di sini hari ini mencuri tumpuan dengan penyertaan Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin dengan kejohanan berikut.

Polo terbuka: Aksi Khairy tarik perhatian

October 11, 2016

AKSI Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin dalam Kejohanan Polo Terbuka Malaysia 2016 hari ini menarik perhatian para peminat sukan polo di Kelab Equestrian Putrajaya.

Memanah terapi kanak-kanak

April 02, 2016

Memanah bukan sekadar riadah tetapi boleh menjadi terapi diri yang melatih emosi dan fizikal seseorang untuk menumpukan perhatian, bertenang dan menstabilkan emosi. 

Pupuk minat sukan berkuda

February 11, 2016

Keterujaan jelas terukir pada wajah 15 kanak-kanak mengikuti program Horses Are Fun apabila melihat kuda bakal ditunggang mereka.

Program anjuran Taman Ekuestrian Putrajaya bertujuan memberi pendedahan awal mengenai aktiviti atau sukan berkuda sering dianggap sangat eksklusif oleh orang ramai.

Please reload